Gratis verzending vanaf € 20,-- | Veilig betalen via Molly.

Home » Webshop » Hoeden en Petten
In de stijl van Peaky Blinders
Gratis verzending vanaf € 20,-
Harris Tweed accessoires

Peaky Blinders hoed

Bij ons vind je dé Peaky Blinders hoed waar jij naar op zoek bent! Wij verkopen onder andere de flat cap die is geïnspireerd op Peaky Blinders, maar bij ons koop je ook een town hat of tweed baseball cap. Een Peaky Blinders pet kopen, doe je niet zomaar. Op elk hoofd past namelijk een ander Peaky Blinders petje. Vandaar dat wij een ruim assortiment hebben met verschillende kleuren. Bij iedereen past een flat cap van Peaky Blinders, maar het is heel persoonlijk of iemand de kleur van een hoed wel of niet mooi vindt staan.


De juiste maat van jouw Peaky Blinders hoed

Een flat cap van Peaky Blinders bestel je niet op de gok. Het is van belang om de precieze maat van je hoofd te weten, voordat je een Peaky Blinders pet gaat kopen. Om te weten welke maat jouw Peaky Blinders petje heeft, meet je de omvang van jouw hoofd met een meetlint of touw. Zo voorkom je dat jouw Peaky Blinders hoed te groot of te klein is. Geef je een flat cap van Peaky Blinders cadeau? Vraag dan van tevoren ook wat de maat is van de desbetreffende persoon. Zo voorkom je scheve ogen bij het geven van het Peaky Blinders petje.

In stijl door een Peaky Blinders pet te kopen

De meeste van onze petten bestaan uit wol en polyester. Daarnaast is een Peaky Blinders petje in meerdere maten verkrijgbaar. Zo kan ook jij in de stijl van Peaky Blinders rondlopen met een hoed. Wil je nog meer producten in dezelfde stijl kopen? Je vindt in onze webshop bijvoorbeeld ook een:

De producten Zij leuk voor jezelf én als cadeau voor verjaardagen, Vaderdag, Kerstmis of een andere feestelijke aangelegenheid.

Bestel makkelijk en snel je Peaky Blinders hoed

Ga voor de nette stijl door onze Peaky Blinders pet te kopen. Je bestelt onze producten makkelijk en snel. Binnen Nederland verzendt WOEDS.nl gratis bij een bestelwaarde vanaf € 20,-! Twijfel je nog over welke maat jouw pet moet hebben? Stuur dan een e-mail naar info@woeds.nl. Wij helpen jou graag de juiste maat te vinden!

De juiste maat vinden want geen hoofd is hetzelfde

Je cap maat, hoeden maat, petten maat en paardrijcap maat bereken je hier op een eenvoudige manier. Gebruik een meetlint of touw om de juiste meting uit te voeren.

Zie de afbeelding voor de plaatsing van het meetlint of stukje touw. Meet het stuk touw nadat je het om je hoofd hebt gedaan met een liniaal om de juiste gegevens te krijgen.