Gratis verzending vanaf € 25,-- binnen Nederland | Veilig betalen via Molly.

Home » Tassen » Toilettassen
In de stijl van Peaky Blinders
Gratis verzending vanaf € 20,-
Harris Tweed accessoires

Mannentoilettas

Met een mannentoilettas van WOEDS.nl ga jij in stijl naar de badkamer. Als je op vakantie gaat, heb je het liefst al je badkamerartikelen bij elkaar. Wij verkopen een mannentoilettas die kan staan, maar ook een hangende toilettas voor heren die hun toilettas liever ophangen. Onze toilettassen zijn ruim genoeg voor alle producten die je nodig hebt op vakantie. Daarnaast is de mannentoilettas gemaakt van leer of PU-leer. Zo blijft elk product jarenlang mooi, ongeacht of het de hangende toilettas voor heren is of een staande.

Op reis met een echte mannentoilettas

Of je nu gaat voor een simpele staande toilettas of een hangende toilettas voor heren; WOEDS.nl heeft het. In ons aanbod vind je een aantal toilettassen van Harris Tweed. Deze bestaan uit een grove, wollen stof die uit Groot-Brittannië komt. Deze toilettassen passen goed bij de stijl van de bekende serie Peaky Blinders. Wil je er ook bijlopen als de Shelby Brothers? Combineer de mannentoilettas dan met onze grijze cap of een brillenkoker. Daarnaast berg je onze manchetknopen ook makkelijk op in een staande of hangende toilettas voor heren.

Berg jouw tandenborstel chique op en bestel onze toilettas

Toe aan een echte mannelijke toilettas? Koop dan nu de toilettas bij ons en ga met een gerust hart op vakantie. Wij garanderen dat de producten niet door de koffer verschuiven. Aangezien elke toilettas een waarde heeft van boven de € 20,- wordt jouw bestelling gratis thuisbezorgd. Heb je een vraag? E-mail naar info@woeds.nl en wij helpen je heel graag.