Groothandel voor reistassen

Als je op zoek bent naar een groothandel voor reistassen, dan ben je bij Woeds.nl aan het juiste adres. Wij hebben een breed scala aan mooie reistassen die je niet alleen voor reizen kunt gebruiken, maar ook perfect zijn voor dagelijks gebruik. In onze groothandel voor reistassen, tref je een aantal van deze klassiekers aan in verschillende stijlen. Van robuust tot zeer elegant, van canvas, afgewerkt met leer, de mooie Oil Tan Lyndon-serie en onze exclusieve lijn Langdale van the British Belt company.

Ontdek welke stijl bij jou past in onze groothandel voor mooie reistassen

Natuurlijk ontbreken de Harris Tweed-reistassen niet in ons assortiment. Deze zijn ideaal voor een lang weekend weg of een stedentrip. Canvas reistassen geven je dat authentieke gevoel. Terwijl onze waterdichte zeiltassen een nautische touch toevoegen aan je reisensemble. Bij een mooie reistas is het altijd leuk om bijpassende items te hebben. Zo hebben de meeste van onze reistassen een bijpassende toilettas of anders bijpassende accessoires. De toilettassen voelen in het begin wat stug aan, door het gebruik van de tas wordt het materiaal soepeler en gaat het ook meer leven. Onze groothandel voor mooie reistassen bied je dus een enorme diversiteit. Ga je voor klassiek of liever voor modern? Voor groot of misschien iets compacter? Elke reis heeft zijn eigen tas. Soms is een rugtas voldoende, een plunjezak kan erg praktisch zijn, of een mooie stijlvolle weekender. Niet alleen de uitstraling van de verschillende tassen zijn anders, ook het onderhoud varieert. De lederen reistassen kunnen met schoenpoets behandeld worden mochten er beschadigingen aan zitten, de canvas tassen kan je nog nabehandelen met een waxspray. Onze collectie is niet alleen beperkt tot reistassen. Ben je op zoek naar groothandel voor shoppers? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres.

Bestel jouw favoriete reistas uit ons assortiment

Het plaatsen van een bestelling gaat zeer eenvoudig en snel. De betalingen middels iDeal en Bankcontact gaan via Mollie Payment service en zijn dus volkomen veilig. Met gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,- en aantrekkelijke tarieven voor andere landen, is er geen betere tijd dan nu om je perfecte reistas of accessoire in onze tassengroothandel te bestellen.