Gratis verzending vanaf € 50,-- binnen Nederland | Veilig betalen via Molly.

Reistassen zijn er in alle soorten en maten.

Bij WOEDS treft u een aantal van deze klassiekers aan in verschillende stijlen.

Van robuust tot zeer elegant, van canvas, afgewerkt met leer,  de mooie Oil Tan Lyndon serie & onze exclusieve lijn "Langdale" van the British Belt company.
Natuurlijk ontbreken ook de Harris Tweed reistassen niet. Ideaal voor een lang weekend weg of een stedentrip.

Bij een mooie reistas is het altijd leuk om bijpassende items te hebben.  Zo hebben de meeste van onze reistassen een bijpassende toilettas of anders bijpassende accessoires.

Welke stijl tas past bij jou? 

Ga je voor klassiek of liever voor modern? Voor groot of misschien iets compacter?

Elke reis heeft zijn eigen tas, soms is een rugtas voldoende, een plunjezak kan erg praktisch zijn, of een mooie stijlvolle weekender.  

Ga je voor een lederen tas of een canvas reistas, niet alleen de uitstraling is ander, ook het onderhoud is anders.  De lederen reistassen kunnen met schoenpoets behandeld worden mochten er beschadigingen aan zitten, de canvas tassen kan je nog nabehandelen met een wax spray. Zoals met alles, overdaad schaadt.

De gewaxt canvas tassen, net als de toilettassen uit die series, voelen in het begin wat stug aan, door het gebruik van de tas of toilettas wordt het materiaal soepeler en gaat het ook meer leven. 

Gratis verzending

Bestellen bij WOEDS gaat zeer eenvoudig en snel. De betalingen middels iDeal & Bankcontact gaan via Mollie Payment service, dus volkomen veilig. PayPal gaat rechtstreeks via PayPal zelf, dus daar hoeft u zich ook geen zorgen over te maken. De gratis verzending is er al binnen Nederland vanaf € 50,-- Voor België, Duitsland, Luxemburg en overige landen, vanaf € 150,-   daaronder rekenen wij een bijdrage van € 5,95 per bestelling.