Schoenentassen

Schoenentassen en laarzentassen zijn onmisbare accessoires voor het beschermen en bewaren van je favoriete schoenen en laarzen. Of je nu een wandeling maakt in de natuur of naar een zakelijke afspraak gaat, met de schoenentassen en laarzentassen van Woeds.nl zorg je altijd voor optimale bescherming van je schoeisel.

Wat zijn de voordelen van onze schoenentassen?

Schoenen- en laarzentassen zijn niet alleen stijlvol, maar ook uiterst praktisch. De laarzen- en schoenentassen van de British Bags Company beschermen onder andere je autobekleding tegen vieze en bemodderde schoenen en laarzen. Zo ga je zonder zorgen de vrije natuur in zonder na te denken over het schoonmaken van je auto. Bovendien maken laarzentassen het vervoeren en opbergen van je laarzen en bergschoenen een stuk eenvoudiger. Aan de voorzijde zijn zowel de schoenentassen als de laarzentassen voorzien van een stevige dubbele rits, waardoor een handige grote opening ontstaat. Hierdoor kun je jouw schoenen of laarzen moeiteloos in de tas plaatsen. De tassen zijn beschikbaar in drie kleuren:

  • Burgundy (rood)
  • Groen
  • Navy

Naast laarzentassen, biedt onze groothandel in tassen ook andere variëteiten. Zo bieden wij als groothandel handige shoppers en bags aan. Onderdeel van dit assortiment zijn de canvas shoppers. Daarnaast kunnen de canvasliefhebbers hun hart ophalen met onze canvas reistassen.

Schaf jouw favoriete tas voor schoenen bij ons aan

Is het niet tijd dat je je schoenen en laarzen de zorg en bescherming geeft die ze verdienen? Laarzentassen zijn hiervoor de ideale keuze. Ze bieden niet alleen bescherming, maar ook een vleugje elegantie. Wacht niet langer en bestel nu jouw perfecte schoenentas of laarzentas in onze veelzijdige groothandel.