De Tassenlijn bij WOEDS

Onze hoofdleverancier van tassen is the British Bags Company uit Engeland. Wij zijn tevens agent voor dit mooie tassenmerk voor Nederland en België. 

The British Bags Company levert kwalitatief zeer hoogwaardige tassen in verschillende materiaalsoorten. De tassenlijnen kenmerken zich door mooie klassieke lijnen met een moderne twist. 

 

Harris Tweed 

Een groot deel van reistassen, laptoptassen & toilettassen zijn gecombineerd met Harris Tweed. Harris Tweed van het Schotse eiland Harris, waar al eeuwen lang de wol wordt gesponnen om de mooiste producten mee te maken.  De tassen zijn er in verschillende kleuren ruit motief, de z.g.n. Tartans. Naast tassen zijn er meerdere items met en zelfde ruit verkrijgbaar. Zo ook mooie briletuis, card houders en (reis) manicure sets

 

Stoer Canvas

Heeft Harris Tweed niet jouw voorkeur, geen nood!  naast de tassen met Harris Tweed hebben wij natuurlijk veel meer. O.a. een mooie lijn met stoere rustassen, plunjezakken, laptoptassen en reistassen van canvas in combinatie met leer.

Het stoere canvas wordt, net als veel lederen producten, mooier naarmate het meer gebruikt wordt. De tassen zijn waterafstotend en mooie afgewerkt lederen trimming.  

Ook in deze lijn zijn veel items te combineren. Neem bijvoorbeeld de mooie weekendtas uit de Navigator serie en combineer deze met de toilettas uit de zelfde lijn en kleur. 

Naast reistassen en laptoptassen hebben wij ook mooie shoppers in Canvas met leer.

 

Dry Bags

Voor de watersportliefhebber of voor woonwerk / schoolverkeer in het regelmatig onstuimige weer in Nederland en België, hebben wij de Dry Bag serie.
De Dry Bag serie is waterdicht, IP55 en bestaat uit een plunjezak en een rugtas. Beide leverbaar in een 5-tal kleuren:  
-Yellow
-Green
-Blue
-Orange
-Chalk Black