In de stijl van Peaky Blinders
Gratis verzending vanaf € 40,-
Harris Tweed accessoires

Mannentoilettas

Zoek jij een mannentoilettas? Met een toilettas van Woeds.nl ga jij in stijl naar de badkamer. Als je op vakantie gaat, heb je het liefst al je badkamerartikelen bij elkaar. Wij verkopen een mannentoilettas die kan staan, maar ook een hangende toilettas voor heren die hun toilettas liever ophangen. Onze toilettassen zijn ruim genoeg voor alle producten die je nodig hebt op vakantie. Daarnaast is de mannentoilettas gemaakt van leer of PU-leer. Zo blijft elk product jarenlang mooi, ongeacht of het de hangende toilettas voor heren is of een staande.

 

Op reis met een echte mannentoilettas

Wil jij een mannentoilettas kopen? Of je nu gaat voor een simpele staande toilettas of een hangende toilettas voor heren; Woeds.nl heeft het. In ons aanbod vind je een aantal toilettassen van Harris Tweed. Deze bestaan uit een grove, wollen stof die uit Groot-Brittannië komt. Deze toilettassen passen goed bij de stijl van de bekende serie Peaky Blinders. Wil je er ook bijlopen als de Shelby Brothers? Combineer de mannentoilettas dan met onze grijze cap of een brillenkoker. Daarnaast berg je onze accessoires ook makkelijk op in een staande of hangende toilettas voor heren.

Bestel onze toilettas en berg jouw tandenborstel chique op

Ben je toe aan een echte mannelijke toilettas? Koop dan nu een hangende toilettas voor heren bij ons en ga met een gerust hart op vakantie. Wij garanderen dat de producten niet door de koffer verschuiven. Heb je een vraag? E-mail naar info@woeds.nl en wij helpen je heel graag.