Herensjaals en Damessjaals

 

Naast de functie van een sjaal om de hals lekker warm te houden tijdens koude dagen, zijn herensjaals en damessjaals niet meer weg te denken als mode item. Hier bij WOEDS.nl hebben wij de collectie van o.a. Sir Redman sjaals en Sophos mens accessories.

De sjaal lijn van Sir Redman is van zeer hoge kwaliteit, unieke designs en de sjaals hebben een zeer hoog draagcomfort.
De mooie designs zijn er in verschillende kleurcombinaties, dus altijd wel een sjaal te vinden die past bij jouw outfit. 
Of het nu een zijden sjaal, wollen sjaal of gemixte sjaal is, de sjaals van Sir Redman staan garant voor jarenlang draagplezier. 

 

 

 

Materialen

 

De Sjaals van Sir Redman zijn er in  100% wol, 100% zijde en een combinatie van beide in de mix van 50% wol & 50% zijde. 

De lijn van Sophos Mens Accessories is eenvoudig, uitgevoerd in effen kleuren en van 100% acryl.   Zeer goed in combinatie bij een smoking.   

 

Wasvoorschrift 

 

Herensjaal zijde-wol
Een herensjaal van zijde-wol is een zeer luxe, maar kwetsbare sjaal. Probeer je herensjaal niet te vaak te wassen, maar hang je herensjaal af en toe ’s nachts buiten te luchten om ‘m langer mooi te houden.

Wil je je herensjaal toch wassen? Doe dat dan in een lauwwarm sopje met een wolwasmiddel. Was de sjaal voorzichtig en spoel hem direct uit. Niet laten weken! Droog je sjaal in de buitenlucht of plat op een handdoek voor behoud van de vorm. Strijken doe je het best als de sjaal nog licht vochtig is op een lage temperatuur. Veel strijkijzers hebben een speciale ‘zijde’ of ‘wol’ stand.

 

herensjaal sjaal wol zijdensjaal  mannencadeau