Gratis verzending vanaf € 25,-- binnen Nederland | Veilig betalen via Molly.

Home » Bril etuis & brillen kokers
In de stijl van Peaky Blinders
Gratis verzending binnen NL vanaf € 25,-
Harris Tweed accessoires

Brillenkoker voor heren

Onze brillenkoker voor heren beschermt jouw bril goed. Op deze manier voorkom je dat jouw bril kapotgaat. De bril zit veilig in de sterke etui. De koker is van leer, waardoor onze brillenkoker voor heren lang meegaat. Loop jij er graag bij in het thema van de populaire serie Peaky Blinders? Berg jouw bril dan op in een etui van Harris Tweed!

Wollen brillenkoker voor heren met een unieke stijl

In onze webshop met cadeaus voor mannen koop je eenvoudig een brillenkoker van leer voor heren. De meeste brillenkokers zijn van leer gecombineerd met Harris Tweed. Hierdoor is de bril opgeborgen in een unieke etui. Door het ruitendesign en de wollen uitstraling past de brillenkoker goed bij de stijl van de Shelby Brothers. Het is leuk om de brillenkoker van leer voor jezelf te kopen. Daarnaast is het een tof en mooi cadeau om te geven aan iemand die een bril draagt én fan is van Peaky Blinders.

Originele cadeaus om te geven en te krijgen

Ga jij bij iemand langs op verjaardagsbezoek of neem jij gewoon graag een presentje mee? Naast onze brillenkokers heeft WOEDS.nl genoeg andere unieke cadeaus om te geven, zoals:

Geef je naast een brillenkoker van leer ook een pet cadeau? Let er dan op dat je deze pet in de juiste maat bestelt. Vraag van tevoren aan de desbetreffende persoon om de hoofdmaat op te meten. Zo bestel je de juiste pet en voorkom je dat de pet geretourneerd moet worden.

Als Thomas Shelby uit huis. Bestel eenvoudig en snel!

Wil jij jouw bril goed beschermen binnens- en buitenshuis? Dan koop je de brillenkoker voor heren het best bij ons. Bij ons profiteer je binnen Nederland van gratis verzending bij besteding vanaf € 25,-Heb je vragen over de etui? Stuur een e-mail naar info@woeds.nl. Wij denken graag met je mee!