Gratis verzending binnen NL vanaf € 50,-
In de stijl van Peaky Blinders
Harris Tweed accessoires

Een Peaky Blinders hoed

Bij ons vind je dé Peaky Blinders hoed waar jij naar op zoek bent! Wij verkopen onder andere de flat cap die is geïnspireerd op Peaky Blinders, maar bij ons koop je ook een town hat of tweed baseball cap. Een Peaky Blinders pet kopen, doe je niet zomaar. Op elk hoofd past namelijk een ander Peaky Blinders petje. Vandaar dat wij een ruim assortiment hebben met verschillende kleuren. Bij iedereen past een flat cap van Peaky Blinders, maar het is heel persoonlijk of iemand de kleur van een hoed wel of niet mooi vindt staan.

De juiste maat van jouw Peaky Blinders hoed

Wil jij een Peaky Blinders pet kopen? Een flat cap van Peaky Blinders bestel je niet op de gok. Het is van belang om de precieze maat van je hoofd te weten, voordat je een Peaky Blinders pet gaat kopen. Om te weten welke maat jouw Peaky Blinders petje heeft, meet je de omvang van jouw hoofd met een meetlint of touw. Zo voorkom je dat jouw Peaky Blinders hoed te groot of te klein is. Geef je een flat cap van Peaky Blinders cadeau? Vraag dan van tevoren ook wat de maat is van de desbetreffende persoon. Zo voorkom je scheve ogen bij het geven van het Peaky Blinders petje.

In stijl door een Peaky Blinders pet te kopen

De meeste van onze petten bestaan uit wol en polyester. Daarnaast is een Peaky Blinders petje in meerdere maten verkrijgbaar. Zo kan ook jij in de stijl van Peaky Blinders rondlopen met een hoed. Wil je nog meer producten in dezelfde stijl kopen? Je vindt in onze webshop naast een Peaky Blinders petje bijvoorbeeld ook een:

Een flat cap van Peaky Blinders is leuk voor jezelf én als cadeau voor verjaardagen, Vaderdag, Kerstmis of een andere feestelijke aangelegenheid. Bekijk zo bijvoorbeeld onze Peaky Blinders pet in het grijs.

Bestel makkelijk en snel je Peaky Blinders hoed

Ga voor een nette stijl door onze Peaky Blinders pet te kopen. Je bestelt een flat cap van Peaky Blinders makkelijk en snel. Binnen Nederland verzendt Woeds.nl gratis bij een bestelwaarde vanaf € 50,-! Twijfel je nog over welke maat jouw Peaky Blinders petje moet hebben? Stuur dan een e-mail naar info@woeds.nl. Wij helpen jou graag de juiste maat te vinden!