Bretels van Sir Redman; de nieuwe klassiekers!

Heren bretels zijn er in verschillende designs, effen, gestreept, met een motief of bv leer. Wij voeren hoofdzakelijk de bretels van Sir Redman, waarom? De kwaliteit en designs zijn meer dan geweldig en het is ook nog eens een echt Nederlands product.

Heeft u en model gezien van Sir Redman maar die staat niet op onze site? Geen nood, wij kunnen alle modellen bestellen, mits voorradig. 

.

Bretels, het hoe en waarom.

Onze bretels zin verkrijgbaar met lussen en clips. de clips werken erg eenvoudig, je clipt ze gewoon aan de band van je broek. De clips zijn sterk en van goede kwaliteit zodat ze niet los zullen schieten. 

Draag je ze liever op de klassieke manier, eigenlijk de manier waarop "het heurt", dan maak je gebruik van de lussen en knopen.

 

Voor de duidelijkheid: De knopen voor het vastmaken van de bretels bij een pantalon horen aan de binnenkant van de tailleband, de jeansknopen mogen aan de aan de buitenkant bevestigd worden. 

Let wel; dit is de klassieke manier waarop de bretels gedragen behoren te worden, hoe jij het doet, bepaal je gelukkig helemaal zelf, maar laat wel je riem thuis. 

Smoking

Bij het dragen van een smoking zijn bretels een must!  De knopen natuurlijk aan de binnenkant van de tailleband en de kleur?  Wit! Dus geen vrolijke kleuren of zwart, nee, gewoon wit.